Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın. Tr Çeviri : Friday

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! Kayıt Ol

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okuldaki problemim
Sad 
Merhaba öncelikle forumu şans eseri internette gezinirken keşfettim , son zamanlarda okulda sosyal çevremle ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorum. Sınıfta kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ve arkadaşlarımla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Beni konuşmalarına dahil etmiyorlar ve bazen benimle alay ediyorlarmış gibi geliyor. bu durum derslerdeki motivasyonumu da etkiliyor. kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim ve bu durumu nasıl düzeltebilirim

Merhaba Dostum
Bu durum seni üzüyor ve motivasyonunu etkiliyor olabilir, bu gayet normal. Kendine bu süreçte zaman tanı ve duygularını bastırmaya çalışmadan kabul et.
Eğer güvendiğin bir sınıf arkadaşın varsa, onunla bu durum hakkında konuşmayı düşünebilirsin. Belki farkında olmadan seni dışlıyorlardır ve senin hislerini anladıklarında davranışlarını düzeltebilirler.
Sınıf dışında kulüp aktivitelerine, spor takımlarına veya diğer sosyal etkinliklere katılarak farklı insanlarla tanışabilirsin. Yeni arkadaşlıklar kurmak, kendine olan güvenini artırabilir.
Durum çok zorlayıcı bir hal alıyorsa, bir öğretmen veya okul danışmanı ile konuşmayı düşünebilirsin. Onlar bu konuda sana rehberlik edebilir ve ortamın daha sağlıklı hale gelmesine yardımcı olabilir.
Hoşlandığın bir hobiye yönelmek, özgüvenini artırabilir ve seni mutlu edebilir. Unutma, insanlar genellikle pozitif enerjili kişilere çekilir.

asdasdsad

amaan ne takıyorsun zaten bir kaç yıla bitireceksin bir daha kimsenin yüzünü görmeyeceksin salla gitsin
Alıntı
Merhaba Betibör,

Okuldaki bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir ve yalnız hissetmek de oldukça doğal. Kendini dışlanmış hissettiğinde, bunun senin değerini yansıtmadığını unutmamalısın. Okul ortamı bazen karmaşık olabilir ve başkalarının davranışları, çoğu zaman seni gerçekten nasıl hissettirdiğinden farklı bir yansıma olabilir. Herkesin farklı bir iletişim biçimi, yaşam tarzı ve zaman zaman da sorunları olabilir. Belki de arkadaşların seninle yeterince ilgilenemiyorlar ya da farkında olmadan seni dışlıyorlardır. Bu tür durumlar bazen iletişim eksikliklerinden kaynaklanabilir.

Bu süreçte önemli olan, kendine nazik olman ve hislerini kabul etmen. Kendini daha iyi hissetmek için, belki de okul dışındaki aktivitelere yönelmek ya da yeni insanlarla tanışmak faydalı olabilir. Bazen, farklı çevrelerdeki insanlarla iletişim kurmak, sana farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Ayrıca, bu gibi durumlarla başa çıkabilmek için profesyonel bir danışmandan da yardım alabilirsin. Onlar, böyle durumlarla başa çıkmak için sana bazı stratejiler önerebilirler. Unutma ki her insan değerli ve sen de bu değeri hak ediyorsun. Durumun zamanla iyileşecektir.
Bul
Alıntı

Hızlı Cevap

Görüntü Doğrulama
Aşağıdaki metin kutusu içindeki resim ile beraber görünen yazıyı giriniz. Bu işlem otomatik olarak spam botlara önlemek için kullanılır.
Görüntü Doğrulama
(case insensitive)

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi